MIT R&D Samenwerkings-projecten

Woensdag 1 juni opent de mogelijkheid om aanvragen in te dienen voor een MIT R&D- samenwerkingsproject. Een MIT R&D-project bestaat uit een industrieel onderzoek naar een innovatie, of de ontwikkeling van een innovatie zelf, naar bijvoorbeeld een prototype.

10 May 2022 by hollandpartners

Nieuwe producten, processen of diensten staan centraal bij de MIT R&D. Het project dient daarnaast uitgevoerd te worden door minimaal twee MKB-ondernemers. De subsidie vergoedt 35% van de kosten tot een maximum van
€ 200.000 voor kleine samenwerkingsprojecten of tot  maximaal € 350.000 per groot samenwerkingsproject. Het is voor midden- en kleinbedrijven mogelijk om deze subsidie aan te vragen. Op deze manier stimuleert de overheid innovatie.

Het totaal beschikbare budget in 2022 voor het RVO-loket is € 5.806.944. Dit is verdeeld tussen Artificiële Intelligentie projecten en MIT R&D samenwerkingsprojecten.

– Voor de R&D-samenwerkingsproject Artificiële Intelligentie (geen regio-openstelling) is € 2.900.000 beschikbaar gesteld.

– Het totale budget dat beschikbaar is gesteld voor de MIT R&D samenwerkingsprojecten is € 2.906.944, hiervan is maximaal 50% voor grote projecten.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Maak een afspraak

DutchEnglish